Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 17/06/2024

Scroll to top

Top

[:ro]Tabăra de creaţie ,,Vara pe uliţă“[:]

[:ro]Tabăra de creaţie ,,Vara pe uliţă“[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

Tabăra de creaţie ,,Vara pe uliţă“, 4 iulie – 12 august 2016

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” a deschis luni, 4 iulie 2016, Tabăra de creaţie„Vara pe uliţă”, ediţia a XXIV-a, program ce se desfăşoară în perioada 4 iulie – 12 august 2016 și care face parte din programul pedagogic Vacanță la Muzeul Satului.

Agentia de presă Intell News si ziarul Jurnalul Bucurestiului (al căror Senior Editor sunt) au onoarea să fie , alături de trusturi media consacrate, parteneri media cu Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”. Iar eu am contribuit din plin la asta si chiar mă bucur enorm pentru această colaborare fructuoasă. Asa cum am mentionat si cu alte ocazii, Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” este unul dintre cele mai iubite , vizitate si apreciate muzee ale Bucurestiului, dar si un partener traditional al Asociatia Filiala Arta Religioasa si Restaurare a UAP : AFAPRR a Uniunea Artiștilor Plastici din România, al cărui membru sunt si eu.
In acest an de gratie 2016 Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” a aniversat in ziua de 17 Mai 2016 cei 80 de ani de existenţă, fiind inaugurat de regele Carol al II-lea in 1936. Toate acestea se datorează si conducerii Muzeului, un matriarhat competent si simpatic, cu vârf de lance directorul general al institutiei: Doamna Conf. Univ.Dr. Paula Popoiu . Mi-as dori să văd multe muzee in Bucuresti si in Tară conduse eficient si competent precum Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”.

A consemnat : Claudiu Victor Gheorghiu, Senior editor al paginii de Cultură a Intell News si al ziarului Jurnalul Bucurestiului .
19 Iulie 2016.

Articol preluat din http://www.intellnews.ro/tabara-de-creatie-vara-pe-ulita-la-muzeul-national-al-satului-dimitrie-gusti/

Afis.vara_.pe_.ulita_.2016-mic-1

 [:]