Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 20/07/2024

Scroll to top

Top

SEMN POMUL VIEȚII POMUL VIEȚII SEMN ÎNSEMN POMUL VIEȚII ÎN SEMN POMUL VIEȚII @ Satu Mare

Nistor Laurențiu

                   ediția a VI-a a SALONULUI INTERNAȚIONAL ,,Artiști sătmăreni și invitații lor”- 28 IX / 28X 2019

Salonul se adresează artiștilor plastici membrii ai U.A.P.R. și absolvenți ai univetsităților de artă. Cuprinde lucrări de pictură, grafică, sculptură, obiect, arte decorative, fotografie, instalație, etc.

Locul și data desfășurării –  Muzeul de Artă Satu Mare

VERNISAJ –28 SEPTEMBRIE 2019

Condiții de participare :Fiecare artist poate participa cu 1-2 lucrari, realizate preferabil în ultimii ani, lucrări ce nu au mai fost expuse în Satu Mare.

ÎNSCRIERILE se fac exclusiv online în perioada  25 august – 15 septembrie, se vor trimite, pe adresa cristianafrezia@yahoo.com, cu următoarele date: reproduceri foto în format obligatoriu jpg, rezoluție minima 2 megapixeli, însoțite de numele autorului, titlul lucrării, anul  execuție, tehnică, filiala din care face parte artistul (preț de vânzare, opțional). Pentru prelucrarea datelor necesare pliantului, vă rugăm, nu trimiteți fotografiile în interiorul documentului, ci în atașament.

Respectarea condițiilor de înscriere este unul dintre criteriile de selectare.

 În urma selecției, se va anunța lista participanților, pe pagina Facebook – Cristina Gloria Oprișa,

 în data de 17 septembrie.

EXPEDIEREA LUCRĂRILOR

Se va face în perioada 18 -25 sept. 2019 prin curier, propun firma PRIORIPOST de pe lângă Poșta Română, chiar dacă trebuie dus coletul la poștă, (Din păcate eu nu pot face același lucru la returnare, coletele sunt de obicei multe.) 

Solicit ambalarea lucrărilor astfel încât să fie bine protejate atât la trimitere, cît și la returnare.Coletele ce vor conține lucrări ale mai multor participanți, să aibă în interior lista cu autorii.

Lucrările să fie încadrate și cu sistem de agățare, obligatoriu!

Taxa de participare este de 50 lei, se atașează în colet, ea include cheltuielile organizatorice și pliantul expoziției. 

Returnarea lucrărilor se va face prin curierat, cu plata la destinatar.

Organizatorii au dreptul de a folosi reproduceri dupa lucrarile expuse, fără plata către autor, cu scopul promovării expoziției în materiale publicitare, în scop de informare. Participanții vor gasi pe facebook  Cristina Gloria Oprișa și la evenimentul creat imagini din expoziție, vernisaj, afișul și pliantul expoziției.

Returnarea se va face în 45 de zile de la închiderea expoziției. Costurile expediției și returnării lucrărilor vor fi suportate de către fiecare participant. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea lucrarilor în timpul transportului. Pe întreaga perioada a expoziției participanții nu își pot retrage lucrarile. Lucrările ce nu respectă cerințele, nu vor fi expuse

                                                                                         Coordonator proiect Cristina Gloria Oprișa

                                                     Vă aștept cu bucurie participarea!