Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 25/06/2024

Scroll to top

Top

SEMN MOCNIT ÎNSEMN MOCNIT ÎN SEMN MOCNIT MOCNIT @ Satu Mare

SEMN MOCNIT ÎNSEMN MOCNIT ÎN SEMN MOCNIT MOCNIT @ Satu Mare
Nistor Laurențiu

Salon internațional editia IX, 1 iulie -30 iulie 2022, organizat de UAPR Filiala Satu Mare și Muzeul de Artă Satu Mare

Însemnăm un nou eveniment însemnat, cu focurile din noi! În semn mocnit, așteptăm dovezile arderilor lăuntrice aducătoare de har. Flacăra creatoare, flama interioarăce nu se lasă domolită. Așteptăm focuri mistuitoare, creațiile dumneavoastră arzânde, sursa vieții și bătăile inimii ce ne duc mai departe.

Salonul se adreseazăartiştilor plastici, membri ai U.A.P.R. și absolvenţilor de universităţi de artă. Cuprinde lucrări de pictură, grafică, sculptură, obiect, colaj, arte decorative, fotografie, instalaţie, etc.Locul şi data desfăşurării:Muzeul de ArtăSatu Mare.

VERNISAJ : 1 iulie 2022

Condiţii de participare:

Fiecare artist poate participa cu 1-2 lucrări, realizate preferabil în ultimii doi ani, lucrări ce nu au mai fost expuse în Satu Mare.

Înscrierile se fac exclusiv online în perioada 1-12 iunie .2022

Lista lucrărilor participante va fi afișată în data de 1 iunie

Taxa de participare: 70 lei

Se vor trimite, pe adresa cristianafrezia@yahoo.com, următoarele:

reproducerea lucrării participante in format – obligatoriu – jpg, rezoluţie minima 2 megapixeli,însoţităde: numele autorului, titlu lucrarii, an executie, dimensiuni, tehnică, filiala din care face parte, preţde vanzare – opțional sau intenția de donație Muzeului de Arta.

Pentru prelucrarea datelor necesare pliantului, va rugam, nu trimiteti fotografiile în interiorul documentului, ci în attachment.

Respectarea condiţiilor de înscriere este unul dintre criteriile de selectare.În urma selecţiei se va anunţa lista artiştilor expozanţi, pe pagina facebook: Cristina Gloria Oprișa

Expedierea lucrărilor:Se va face în perioada 15-25 iunie , prin curier, propun firma PRIORIPST de pe lângă Posta Română, din experiența expediţiilor spun căeste o firmămai ieftină si ceva mai sigură. Lucrările de grafică vor fi protejate cu plexiglass, pentru a evita spargerea sticlei la transport.

Adresa – Muzeul de ArtăSatu Mare, P-ţa. Libertăţii nr. 21, tel : 0726304095.

Fiecare lucrare va avea menţionat pe verso: numele autorului, titlul lucrării, anul, tehnica realizării, dimensiuni, adresa, email-ul şi telefonul autorului, filiala U.A.P.R. din care face parte.!!!

Solicităm ambalarea lucrărilor astfel încât săfie bine protejate atât la trimitere cât şi la returnare. Lucrările vor fi încadrate şi cu sistem de agăţare, OBLIGATORIU!!!

Coletele ce vor conţine lucrări ale mai multor artisti, solicităm să aibă in interior lista cu autorii.Taxa de participare este de 70 lei, se ataşează în colet, ea include cheltuieli organizatorice şi pliantul expoziţiei. Returnarea lucrărilor se va face prin curierat, cu plata la destinatar .Organizatorii au dreptul de a folosi reproduceri după lucrările expuse, fără plata către autor, cu scopul promovării expoziţiei în materiale publicitare, în scop de informare, marketing şi educaţional.

Participanţii vor gasi pe facebook (Cristina Gloria Oprişa) imagini din expoziţie, de la vernisaj, afiş, pliantul expoziţiei.

Returnarea lucrărilor se va face în maxim 45 de zile de la închiderea expoziţiei.

Costurile trimiterii şi returnării lucrărilor vor fi suportate de către fiecare participant.

Organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea lucrărilor în timpul transportului.

Pe întreaga perioadă a expoziţiei, participanţii nu îşi pot retrage lucrările.

LUCRĂRILE CARE NU RESPECTĂ CERINŢELE NU VOR FI EXPUSE!

Vă așteptăm cu bucurie !

Coordonator proiect: Cristina Gloria Oprişa