Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 20/07/2024

Scroll to top

Top

SEMN ÎNSEMNAT, ÎNSEMN ÎNSEMNAT, ÎN SEMN ÎNSEMNAT @ Satu Mare

SEMN ÎNSEMNAT, ÎNSEMN ÎNSEMNAT, ÎN SEMN ÎNSEMNAT @ Satu Mare
Doctor
XX

Salon internațional, editia X, în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2023, organizat de UAPR, filiala Satu Mare și Muzeul de Artă Satu Mare

La ceas aniversar, în cel de-al zecelea an cu SEMN, primim în dar de la voi, ÎNSEMNELE cele mai de preț, cele ÎNSEMNATE, care stau mărturie unor momente, locuri, amintiri, oameni cu o mare însemnătate. Salonul se adresează artiştilor plastici, membri ai U.A.P.R. și studenților sau absolvenţilor universităţilor de artă. Cuprinde lucrări de pictură, grafică, sculptură, obiect, colaj, arte decorative, fotografie, instalaţie…

Locul şi data desfăşurării:

Muzeul de Artă Satu Mare.

VERNISAJ : 20 octombrie 2023

Condiţii de participare:

Fiecare artist poate participa cu 1-2 lucrări, dimensiuni pâna la 100-150cm, (latura mare), realizate preferabil în ultimii ani, lucrări ce nu au mai fost expuse în Satu Mare, indiferent de tehnica folosită.

Înscrierile se fac exclusiv online în perioada 15 septembrie – 7 octombrie 2023.Lista lucrărilor participante va fi afișată în data de 10 octombrie.

Taxa de participare: 200 lei, avându-se în vedere, pe lângă cheltuielile aferente desfășurării evenimentului, tipărirea unui album aniversar.

Se vor trimite, pe adresa cristianafrezia@yahoo.com, următoarele:

reproducerea lucrării participante în format – obligatoriu – jpg, rezoluţie minimă 2 megapixeli, însoţită de:

numele autorului, titlu, dimensiuni, tehnică, filiala din care face parte.Pentru prelucrarea datelor necesare albumului, vă rugăm, nu trimiteti fotografiile în interiorul documentului, ci în attachment, menționând datele cerute.

Rog artiștii ce au participat la mai multe ediții ale SEMNULUI, dar nu numai, să trimită un scurt text legat de șirul evenimentului, sau asupra temei ,,însemnate” din acest an, ele urmând a fi publicate în albumul aniversar. Respectarea condiţiilor de înscriere este unul dintre criteriile de selectare.

În urma selecţiei se va anunţa lista artiştilor expozanţi, pe pagina facebook: Cristina Gloria Oprișa, până în 10 octombrie. Expedierea lucrărilor:

Se va face în perioada 11-15 octombrie, prin curier, (se recomandă firma PRIORIPOST aparținând de Poșta Română, datorită tarifelor reduse, dar și a siguranței coletelor).

Lucrările de grafică vor fi protejate cu plexiglass, pentru a evita eventuale deteriorări survenite la transport. Ambalajul trebuie să asigure protecție pe durata transportului, dar și refolosirea lui la returnare. Organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea lucrărilor în timpul transportului.

Adresa de expediere: Muzeul de Artă Satu Mare, P-ţa. Libertăţii nr. 21, tel : 0726304095.

Fiecare lucrare va avea menţionat pe verso: numele autorului, titlul lucrării, anul și tehnica realizării, dimensiuni, adresa, email-ul şi telefonul autorului, filiala U.A.P.R. din care face parte.

Lucrările vor fi încadrate şi cu sistem de agăţare, OBLIGATORIU!!!

Coletele ce vor conţine lucrări ale mai multor artiști, solicităm să aibă în interior lista cu autorii.

Taxa de participare de 200 lei se ataşează în colet.

Returnarea lucrărilor se va face prin curierat, cu plata la destinatar .

Organizatorii au dreptul de a folosi reproduceri după lucrările expuse, fără plata către autor, cu scopul promovării expoziţiei în materiale publicitare, în scop de informare, marketing şi educaţional.

Participanţii vor găsi pe facebook: Cristina Gloria Oprişa, imagini din expoziţie, de la vernisaj, afiş, pliant.

Returnarea lucrărilor se va face în maxim 45 de zile de la închiderea expoziţiei.

Costurile trimiterii şi returnării lucrărilor vor fi suportate de către fiecare participant.

Pe întreaga perioadă a expoziţiei, participanţii nu îşi pot retrage lucrările.Lucrările care nu respectă cerințele, nu vor fi expuse!

Vă așteptăm cu bucurie !

Coordonator proiect: Cristina Gloria Oprişa