Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 15/06/2024

Scroll to top

Top

SALONUL HARGITEAN – Periferie @ Miercurea Ciuc

SALONUL HARGITEAN – Periferie @ Miercurea Ciuc
Nistor Laurențiu

Cu sprijinul Consiliului Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita și Asociația Cultura Nostra, cea mai cuprinzătoare expoziție de artă artistică a județului Harghita, organizată de Centrul Cultural Județean Harghita și Orașul Miercurea Ciuc, este organizată în patru locații din Secuime. SALON HARGITA.
La salon vor participa artiști din județul Harghita care au absolvit sau urmează în prezent studii de arte plastice, dar pot include și artiști care sunt afiliați sau descendenți din județul nostru și care sunt membri ai unor asociații românești sau ale altor arte recunoscute.
 
Locul final al expoziției de călătorie va fi sala de ședințe a Primăriei din Gyergyóremete, care va avea loc pe 19 noiembrie 2019 la ora 17:00. Expoziția este deschisă până pe 29 noiembrie.
 
Anul acesta expoziția a fost organizată în jurul unei singure teme, iar participanții au trebuit să creeze o temă pentru Periferia în 2019. Organizatorii au acordat juriului două premii.

Organizatori: Consiliul Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita
Coorganizatori: Asociația Cultura Nostra, Galeria Casei Județene, Centrul pentru Cultură Székelyudvarhely, Primăria din Gheorgheni, Centrul pentru Cultură și Arte din Gheorgheni, Primăria din Gheorgheni
Sponsor: Primăria Miercurea-Ciuc