Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 18/07/2024

Scroll to top

Top

[:ro]Sacrul în Artă Expoziție Regională de Arte Vizuale[:]

Nistor Laurențiu

[:ro]

Filiala Târgu Jiu a U.A.P. din România, în parteneriat cu Centrul Municipal de Cultură ,,Constantin Brâncuși”, organizează Joi 9 Aprilie 2015, ora 17.00, la Galeriile Municipale de Artă din Târgu Jiu, Strada Traian Nr. 27 parter, vernisajul expoziției regionale de arte vizuale ,,Sacrul în Artă ”.

Cu această ocazie va fi lansat catalogul expoziției.
Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 9 aprilie 2015 – 29 aprilie 2015, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00
Vă așteptăm!

Filiala Tîrgu-Jiu a U.A.P din România, în parteneriat cu Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuși” vă invită să participați la Expoziția Regională de Arte Vizuale “Sacrul în Artă“, în perioada 09-29 Aprilie 2015.

REGULAMENT

Expoziția de Arte Vizuale „Sacrul în Artă ” este o manifestare de tradiție a Filialei Târgu-Jiu a UAP din România și se adresează artistilor vizuali, membrilor titulari sau stagiari ai UAP din România.
Din acest an, Filiala Târgu-Jiu a UAP din România în parteneriat cu Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuși” vă invită să participați cu lucrări la Expoziția Regională Anuală de Arte Vizuale “Sacrul în Artă“.
Locul si data desfășurării: Târgu-Jiu/ Gorj, Galeriile Municipale de Artă din Târgu-Jiu
Vernisaj: 09 Aprilie 2015, ora 17.00.

Condiții de participare:

Fiecare artist, membru al U.A.P din România, poate participa cu o lucrare (1), indiferent de tehnica în care este realizată : pictură, grafică, sculptură, arte decorative, instalații, artă video etc.

Fiecare lucrare trebuie să fie dotată cu sistem de prindere și să aibe menționate următoarele elemente de identificare : numele autorului, titlul lucrării, tehnica, dimensiunile.

Pentru realizarea catalogului participanții la expoziție trebuie să trimită în format electronic la adresa de e-mail: uaptgjiu@yahoo.ro  următoarele documente:

Două fotografii în format JPG ale lucrărilor proprii, referențiale pentru artist și care să fie în tema expoziției, titlurile acestora, tehnica și dimensiunea.

O fotografie JPG portret personal, nume, prenume, filial, date contact: telefon, adresa de e-mail, website.

Acestea date trebuie trimise la adresa de e-mail menționată până în data de 25 martie, anul curent.

Predarea lucrărilor: 27 martie 2015, la Sediul Filialei Târgu Jiu a UAP din România, respectiv – Galeriile Municipale de Artă din Târgu Jiu, str. Traian nr 27 parter.

Premii: Vor fi acordate premii oferite de către organizatori.

Alte precizări:

Organizatorii au dreptul de a folosi imagini după lucrările expuse, fără plată către autor, cu scopul promovării expoziției, în materialele publicitare ale expoziției, în scop de informare, marketing și educațional.

Se va edita un catalog care va fi primit de fiecare participant la expoziția „Sacrul în Artă”.

Costul trimiterii și returnării lucrărilor va fi suportat de către fiecare participant.

Artiștii care doresc să-și trimită lucrările prin curier rapid trebuie să-și ambaleze corespunzător lucrările, pentru a nu fi deteriorate la transport și pentru a putea fi reambalate și returnate la sfârșitul expoziției.

Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru deteriorarea lucrărilor trimise prin poștă, dacă acestea sunt constatate la primire.
Pe întreaga durata a expoziției, participanții nu își pot retrage lucrările.

sacrul in arta
 

 [:]