Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 15/06/2024

Scroll to top

Top

Revista ARTA #34-35 – Dosar Arta Media

Revista ARTA #34-35 – Dosar Arta Media
Nistor Laurențiu

Uniunea Artiștilor Plastici din România are plăcerea de a vă anunța lansarea noului număr al principalei sale publicații, Revista—ARTA, cu un dosar tematic despre Arta media coordonat de Lect. Dr. Horea Avram. 

Cu o bogată și prolifică expertiză în domeniu, Horea Avram propune un periplu solid și captivant prin istoria și conceptualizarea artei media, al direcțiilor și posibiltităților sale unice de manifestare și al transformărilor și reformărilor sale continue pe parcusul deceniilor sale de existență: „Pentru că pune în prim-plan proiectul nu obiectul, conexiunea nu nodul, convergența și nu unicitatea, arta media poate fi considerată expresia cea mai elocventă a prezentului, dar și colportoarea unor fertile idei de viitor. Arta media ține, parcă mai mult decât alte forme de artă, de Zeitgeist: arta media a modelat și modelează multe dintre ideile, iluziile și proiectele vizibile în societate în lume și la noi.”  Horea Avram.

Mulțumim tuturor autorilor și colaboratorilor care au semnat textele extrem de incitante din acest număr: Alexandru Antik, Horea Avram, Cătălin Bălescu, Dana Catona, Magda Cârneci, Georgiana Cojocaru, Călin Dan, Constantin Flondor, Andreea Foanene, Rareș Grozea, Adrian Guță, Tincuța Heinzel, Valentina Iancu, Marius Jurcă, Mihaela Kavdanska, Petru Lucaci, Călin Man, Dominique Moulon, Ada Muntean, Alexandru Patatics, Raluca Nestor Oancea, Cristian Rusu, Cristina Russu, George Sabău, Ileana L. Selejan, István Szakáts, Pavel Șușară, Ingo Tegge, Sabina Ulubeanu, Simona Vilău. 


Lectură plăcută!