Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 25/07/2024

Scroll to top

Top

[:ro]Performance 30x30x30 @ București[:]

[:ro]Performance 30x30x30 @ București[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

30h: de la 12.00, 11 iunie, până la 18.00, 12 iunie

Theodor Grigoras
Celula de Artă
Bulevardul Carol nr. 53

30 de ore.
30 de desene.
30 x 30 cm.
METANIMALE
Theodor va petrece 30 de ore în Celulă, lucrând neîntrerupt la o serie de 30 de desene pe hârtie 30 x 30 cm, despre METANIMALE – portrete abstracte ale timpului, spațiului, energiilor ce anima lumea.
Fiecare oră trăită în spațiul limitat și solitar al Celulei îl va împinge pe Theodor spre reprezentări vizuale noi, eliberate de locuri comune. Lucrul continuu și extenuarea îl vor purta, fără-ndoială, dintr-o extremă în alta, dar îl vor obliga, totodată, să își descopere mijloace de expresie nebanuite.

Performance de anduranță, fereastră spre procesul de creație artistică, exercițiu curatorial, autodocumentare lucidă, curaj care amintește de omul care s-a visat pasăre. Proiectul lui Theodor este toate acestea și încă o dată pe atât.
Vă invităm să-l urmăriți începând cu 11 iunie, ora 12.00, și culminând cu 12 iunie, ora 18.00. METANIMALELE vor fi oricum acolo după încheierea performance-ului, până pe 24 iunie

Theodor Grigoras este născut în 1993, este absolvent de licență și de masterul în 2017 la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti.
Facebook: https://www.facebook.com/Theodor.Grigoras.Theodor.Grigoras/?ref=br_rs

Celula este un spațiu ce își propune să evadeze din spațiul clasic al galeriei pentru a interactiona cu un public nou care nu obisnuieste sa participe la vernisaje. Se creeaza astfel un dialog nonconformist între obiectul de artă și privitor. Vine în sprijinul creaţiei contemporane în ariile tematice ale artelor vizuale. Incurajează dezvoltarea de noi forme de expresie artistică accesibila zilnic pentru publicul stradal.

Facebook: https://www.facebook.com/celuladearta/
Instagram: https://www.instagram.com/celuladearta/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqSo67RAJ4L0_Bb1JhAHnaQconceept

[:]