Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 23/07/2024

Scroll to top

Top

OUTSIDE VIEWS @ Bârlad

OUTSIDE VIEWS @ Bârlad
Doctor

Galeriile de Artă „N. N. Tonitza” din Bârlad propun un eveniment cultural de excepție. Duminică, 10 septembrie 2023, începând cu ora 11.00, are loc vernisajul unei fascinante Expoziții de pictură, semnată de artista bucureșteană Mihaela Constantin.

Expoziția „OUTSIDE VIEWS” reprezintă a șaptea expoziție personală a artistei în țară. Această colecție cuprinde lucrări realizate între anii 2021-2023, oferind privitorilor o incursiune fascinantă în lumea sa artistică. Folosind ulei pe pânză, MIHAELA CONSTANTIN combină culori și texturi în peisaje abstractizate, din seria de lucrări Unreliable Landscapes – în care surprinde natura și mediul într-un mod inovator. În același timp, ea prezintă corpul feminin în nud cu o sensibilitate excepțională, lucrări din seria What’s My Purpose? A female body interrogation, folosind jocul de lumini și umbre pentru a adăuga profunzime și autenticitate. Colecția sa îmbină abstractul și figurativul, oferind privitorilor o experiență artistică provocatoare și memorabilă.

Momentul de deschidere al expoziției va fi iluminat de prezența distinsului prof. dr. Laurențiu Chiriac, un apreciat cunoscător al artei, care va oferi o perspectivă valoroasă asupra operei expuse.

Acest eveniment cultural este organizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Bârlad.