Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 20/07/2024

Scroll to top

Top

Noi premii la Concursul Internațional de Artă Plastică “Martha Bibescu”

Noi premii la Concursul Internațional de Artă Plastică “Martha Bibescu”
Doctor

PictorShop a decis să contribuie la mărirea zestrei de premii a Concursului Internațional de Artă Plastică “Martha Bibescu”, competiție ajunsă la ediția a IV a, găzduită de Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia și organizată de  Asociatia Pro Valores și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România.

Noii parteneri vor oferi laureaților materiale pentru artă, de cea mai bună calitate, în valoare de 5000 lei.

PictorShop – magazin de materiale profesionale pentru artă și înrămări tablouri, cu 5 locații fizice în București și în țară, inclusiv online pe www.pictorshop.ro , având o experiență de aproape 30 de ani în domeniu, oferă o gamă completă de materiale pentru pictură, desen, modelaj și alte activități creative.

Fie ca ești artist profesionist, începător sau doar pasionat, la PictorShop găsești cea mai variată gamă de materiale pentru artă, potrivite nevoilor tale. Credem cu entuziasm că în fiecare dintre noi este un artist, indiferent de vârstă, abilități sau experiență.  PictorShop, pentru artistul din tine!

Concursul Internațional de Artă Plastică “Martha Bibescu” se adresează tuturor artiștilor talentați, iubitori ai culorilor, formelor și libertății absolute reprezentată de imaginație.

Competiția se desfășoară exclusiv on-line, are două categorii de vârstă, iar participanții vor putea trimite fotografiile lucrărilor (pictură, grafică, tehnici mixte, artă digitală) și documentele necesare înscrierii în perioada 3 aprilie – 15 mai 2023, pe adresa: concursulmarthabibescu@gmail.com

Întrecerea artistică mai are două perioade de înscriere (17- 30 aprilie 2023 și 1 – 15 mai 2023). Amănunte despre conditiile de participare la acest concurs găsiți pe:

https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-martha-bibescu-regulament/

Lucrările premiate în urma jurizarii realizate de trei nume importante ale artelor plastice: pictorii Marius Barbone, Gheorghe Dican – vicepreședinți ai Uniunii Artiștilor Plastici din România, și Mircea Corcodel – vicepreședinte al Asociației Pictorilor Acuareliști, vor fi incluse în expoziția care va avea loc cu ocazia celei de-a XII a ediții Festivalului “Culturile lumii”.

Evenimenul se va regăsi în casa prițesei Martha Bibescu, în spațiile încărcate de frumos și de istorie ale Palatului Mogoșoaia, iar vernisajul va avea loc sâmbătă 27 mai 2023, la ora 13.

Prin parteneriatul realizat cu PictorShop valoarea premiilor care îi așteaptă pe artiști depășește 15000 lei.

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores”, Centrul Cultural “Palatele Brâncovenești” și Uniunea Artiștilor Plastici din România,

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Trinitas, JurnalMM.ro, Agentia de carte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal, Agerpres, AmosNews, Coolt Neamt.