Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 15/06/2024

Scroll to top

Top

MICUL PRINȚ * UNIVERSAL-ANIVERSAR ediția a XXV a @ Satu Mare

Nistor Laurențiu

Vă invităm să participați la happeningul
MICUL PRINȚ * UNIVERSAL-ANIVERSAR ediția a XXV a
Expoziție organizată de UAPR, filiala Satu Mare,
Muzeul Județean, Secția de Artă Satu Mare și Asociația Genesis.Sunt invitați artiști plastici, studenți și copii de pretutindeni, prieteni ai Micului Prinț.
Vernisajul va avea loc la Muzeul de Artă Satu Mare, Piața Libertatii nr. 21, în data de 14 mai 2020.

Artiștii pot participa cu 1-3 lucrări de dimensiuni medii, în orice tehnică artistică.
Participanții vor trimite fotografii ale lucrărilor în format electronic, JPG, rezoluție 200 dpi, pe adresa de email: cristianafrezia@yahoo,com, cu mențiunea MICUL PRINȚ XXV,
în perioada 25 martie – 20 aprilie 2020.
Lista lucrărilor admise se va anunța până în data de 25 aprilie 2020.

TAXA DE PARTICIPARE 100 lei (o singură taxă pentru o familie de artiști, unde este cazul)
Suma este necesară pentru a tipări CARTEA-ALBUM aniversar, pliantul expoziției, (fiecare participant și plătitor de taxă va primi câte un exemplar ), afișe, cheltuieli organizatorice, diplome de participare pentru elevi și studenți care sunt scutiți de taxă. Elevii aparținători ai școlilor, liceelor sau cercurilor de pictură pot participa cu 7-10 lucrări, pregătite în folii sau alt sistem de panotare.

TAXA se depune în contul: Asociația GENESIS RO20BACX0000001030824001 până în data de 30 aprilie, după afișarea listei celor admiși.

Alte precizări:
– Lucrările admise pentru CARTEA-ALBUM aniversar pot constitui parte din lucrările participante în expozitie alături de alte lucrări pentru care se cer noi reproduceri spre a putea fi incluse în pliantul ediției.
– Organizatorii au dreptul de a folosi imagini ale lucrărilor expuse fără plată către autor, în scopul promovării expoziției, în scop de informare, marketing.
– Lucrările admise în expoziție vor fi prevăzute cu sistem de expunere, având trecute pe spate datele de identificare obligatorii: nume artist, titlul lucrării, dimensiuni, tehnica, valoare, nr. telefon adresă.
– Pe durata expoziției participanții nu pot să își retragă lucrările.
– Costurile trimiterii și returnării lucrărilor vor fi suportate de către autori.
– Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentu deteriorarea lucrărilor expediate prin curier, dacă aceste daune sunt constatate la primire. Sugerăm folosirea serviciilor de curierat Priopost, experiența cu serviciile acestei firme fiind una pozitivă.
– Adresa de expediție este: Muzeul de Artă, Satu Mare, Pentru MICUL PRINȚ XXV , Piața Libertății 21 , tel. 0726 304 095,
– Lucrările se vor trimite până la data de 10 mai 2020.
– Organizatorii își rezervă dreptul de selecție a lucrărilor.
– Artiștii pot dona din lucrările participante, în patrimoniul Muzeului de Artă Satu Mare, primind dovada donației.

Vă așteptăm cu bucurie să aniversăm evenimentul celor XXV de ediții, în sărbătoare !