Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 25/06/2024

Scroll to top

Top

[:ro]META-MORPH  @ Timișoara[:]

[:ro]META-MORPH  @ Timișoara[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

Dialoguri Contemporane va invita la Centrul Multifuncțional Bastion, Miercuri, 16 Mai 2018, ora 18.30 la o seara de excepție.
META-MORPH
1. Scurtmetraj ce ilustreaza prin dinamica fluidelor demersul cosmogonic al Facerii, pornind de la ipostazele incipiente ale întunericului de dinaintea creaţiei, trecând succesiv prin metamorfozele apelor primordiale în misteriosul proces al genezei.
Durata 7 minute
2. Lucrări:
Meta-morph, serie de imagini desenate ce surprind manifestarea ternară a Logosului Divin în Grădina Edenului, ilustrând cronologia tainică a Genezei, având ca epicentru Pomul Cunoașterii, fructul interzis Malus Edenis, în relație cu șarpele ca ipostază a meandrei.
3. Album:
The Universal Sphere-Vortex Principle
Sound visualization in liquids and the nature of forms
Autor: Gabriel Kelemen
Album ilustrat cu 220 planșe color desenate și 50 fotografii de înaltă rezoluție, la o dimensiune generoasă, 30/30 cm, editat în condiții grafice impecabile.
Editura Datagroup, Timișoara, Romania
Scurta descriere :
Album cuprinzând desene elaborate, cu explicații ale fenomenelor morfodinamice naturale, completate cu fotografii originale, ce surprind și captează fenomenul de metamorfoză a fluidelor atât din punct de vedere științific cât și din punct de vedere estetic, corelate cu dinamica viului la nivelul biosferei, construind premisele unui limbaj computațional inedit.
 
[:]