Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 16/07/2024

Scroll to top

Top

Marină @ București

Marină @ București
Nistor Laurențiu

DanaArtGallery și Metropolis Art Collection organizează o dată pe an Salonul de vară, de fiecare dată într-o nouă variantă.
Expoziția „Marina” reunește lucrarile unor numeroși artiști cu care galeria colaborează și cu artiști noi care se alătură grupului DanaArtGallery.
Ca de fiecare dată la expozițiile de grup intenția este de a reuni o diversitate de stiluri de exprimare artistică subliniate nu doar de personalitatea puternică a fiecarui artist ci și de varietatea tehnicilor abordate.
„Marina” este o expoziție de vacanță, solară, cu inspirație marină sau acvatică în diferite forme.
Expunerea în acest context are ca scop nu numai realizarea unor conexiuni între artiști ci și realizarea unei punți între artiști și iubitorii de artă.

Expun pe simezele Metropolis Art Collection:

Andrada-Paula Vecleniț, Andreea Maria Lungan, Andreea Dosinescu, Angela Osadczuk, Bianca Ioniță, Daniela Zbarcea, Mircea Codrin, Eugen Vasile Iovan, Horațiu Cristea, Natalia Lupolov, Laura Avramescu Cherciu, Ruxandra Ștefana Munteanu, Vlad-Iulian Fodor.

Vă invităm la vernisaj pe data de 20 august 2019, ora 19:00 la sediul Metropolis Center din str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucureşti.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 20 august -08 septembrie 2019 de luni până sâmbată între orele 12:00 și 20:00.