Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 16/07/2024

Scroll to top

Top

LOOKING AT THE SOUL @ Târgu Jiu

LOOKING AT THE SOUL @ Târgu Jiu
Nistor Laurențiu

Filiala Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în parteneriat cu Centrul de Cercetare Documentare și Promovare “Constantin Brâncuși”, organizează Luni 19. Februarie 2024, ora 17.00., la Galeriile de Artă „Constantin Brâncuși „din Târgu Jiu, strada Traian nr. 27, parter, vernisajul expoziției de pictură “LOOKING AT THE SOUL”, a artistului Costel DOBRIȚESCU.

Evenimentul este realizat de Filiala Târgu Jiu a UAP din România, în parteneriat cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și este cuprins în suita manifestărilor culturale „Brâncuși – Esența lucrurilor”, ce se vor desfășura la București și Târgu Jiu, în perioada 18-19 februarie 2024.

Pictorul Costel Dobrițescu, este membru al Filialei Târgu Jiu a UAP din România și activează de foarte mulți ani în scena artistică națională, fiind bine cunoscut iubitorilor de artă. Expoziția va reuni pe simezele galeriei din Târgu Jiu, cele mai noi creații ale pictorului, ce reflect creativitatea sa izvorâtă din lumea imaginarului, deschiderea către oniric și interferențele figurativului cu abstractul, mediate de sonoritățile cromatice.

Curator :Conf.univ.dr. Vasile Fuiorea

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 19 Februarie-14 Martie, 2024