Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 22/07/2024

Scroll to top

Top

LA ÎNCEPUT A FOST CUVÂNTUL @ Simeza

LA ÎNCEPUT A FOST CUVÂNTUL @ Simeza
Nistor Laurențiu

Pentru ca sunt la început, am ales CUVÂNTUL. Am ales Cuvântul pentru că el face posibilă apariția spațiului: noi suntem cuvinte pentru care cineva, undeva, cândva, a inventat spațiul ca element al manifestării noastre în timp. Spațiul devine posibil atunci când există cuvinte. Cuvintele se rostesc, se șoptesc, se preling, susură, bubuie sau asurzesc. Cuvintele îngheață, ard, înțeapă, alină, mângâie, vindecă, irită,  sau ne înnebunesc. Cuvintele ordonează, inspira, comandă, supun, răvășesc sau ucid. Si tot ele dau viața!

Pe scurt, cuvântul creează sau distruge. Te creează sau te distruge. De aceea trebuie să fii atent la cuvintele tale: ca orice creație, ele se vor întoarce la tine, mai devreme sau mai târziu…

Să   nu   crezi   vreodată   că   ești singur   –   spațiul   prin   care   treci   poartă   urma cuvintelor spuse și chiar nespuse, a căror vibrație se insinuează ascendent sau descendent în fiecare celulă a corpului tău.

Sa nu uitam ca fiecare cuvânt este un sunet, iar sunetul creează lumea!

Ela Elam

http://www.elaelam.com/           

Vernisaj, marți , 03.08.2021 ora 19,00

Deschide dna dr. Doina Ișfănoni

Expoziție dedicată AGENT GREEN, banii obținuți din vânzarea lucrărilor vor fi donati către ei pentru reîmpădurirea zonelor defrișate.