Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 15/07/2024

Scroll to top

Top

Kitchen Print Biennale 2019 / 2020 !

Nistor Laurențiu

Înregistrarea este gratuită și gratuită în schimbul cadoului de tipărit. Fiecare participant își va vedea imaginea afișată în galeria web și ca parte a expoziției colective „Bucătărie Litho – Gravură”. Bienala de imprimare de casă „. 

Obiectivul premiilor este să sărbătorim mai întâi „face-te singur” (principiul modului „DiY”).Este vorba despre a face publicul să descopere cea mai bună paletă posibilă de tehnici de tipărire artistică.

Contactați-ne acum pentru a propune o imprimare și o vom pune în galeria online imediat ce este acceptată!

Patru premii ale juriului pentru a câștiga 

2 LITOGRAFIE „BUCATARIE” pe folie de aluminiu, placă de piatră sau aluminiu (bucătărie litografică conform metodei Aizier).

NOU! 2 prețul „PRINT”, se referă la toate tehnicile de imprimare a imaginilor împreună (tradiționale, alternative, tehnologice). Tipăriturile pot fi făcute în întregime manual (de exemplu, gravarea pe carton sau pe linoneu) sau nu, și astfel necesită tehnologii mai „actuale”.Important este că nu ați delegat procesul și / sau tipărirea la altcineva decât la tine!

Condiții de admitere a imprimării 

Pre-selecțiile sunt la discreția bucătarului Print Workshop și a membrilor juriului.

1 – Vă rugăm să citiți regulile concursului (după acest paragraf).

2 – Trimiterea obligatorie în format electronic obligatoriu la atelier.kitchen.print@gmail.com

  • Curriculum artistic
  • Imprimate imprimate sau scanate de bună calitate și în format electronic JPEG sau PDF
  • Un text scurt (în franceză, engleză sau spaniolă) care prezintă ideea dvs. artistică despre imaginea dvs. Acest text este important deoarece va însoți imaginea pe site și va ajuta membrii juriului să vă aprecieze abordarea.

3 – Odată ce fișierul a fost acceptat (răspuns prin e-mail), veți fi invitat să trimiteți ștampila bine protejată într-un plic rigid pentru:

Émilie AIZIER, Atelier de bucătărie pentru imprimare. 28, Allee des Charmilles. 88130 Charmes – FRANȚA

R E G U L A M E N T

1 – Treceți cerințele de admitere (paragraful de mai sus).

2 – Trimiterea printurilor de la 1 iulie 2019.

Termen limită pentru finalizarea lucrărilor la data de 31 decembrie 2020.

Bucurați-vă de un spațiu de galerie acum! Contactați-ne acum pentru a propune o ștampilă cu mult înainte de termenul limită și o vom pune în galeria online imediat ce va fi validată.

3 – Imprimarea trebuie să fie de cel puțin 5 copii, numerotate, semnate și imprimate de către artist. Trebuie să ne trimiteți doar o copie pentru a participa. Nicio întoarcere a imprimării.

4 – Dimensiunea hârtiei imprimate trebuie să fie de cel puțin 10,5 x 15 cm și maximum 21 x 29,7 cm. Formatul vertical sau orizontal.

10,5 x 15 cm ≥ Dimensiunea hârtiei ≤ 21 x 29,7 cm 

5 – Tehnica de imprimare trebuie explicată în mod clar pe spatele imprimării cu această teză scrisă în creionul de grafit HB:

„Dau acest tipar și împărtășesc gratuit drepturile acestei imagini cu Émilie Aizier de la atelierul de bucătărie pentru imprimare. Această imprimare a fost tipărită cu tehnica de …………………………………………………………………………………. .

+ Data + Prenume + Nume + Țară + Semnătura 

(Exemplu: „lemn” sau alt exemplu „gravarea pe cupru” sau „litografia bucătăriei pe folie de aluminiu” …).

6 – Evitați orice colaj sau evidențiere făcută pentru a face singură starea de tipărire. Se acceptă numai ștanțarea, tăierea sau orice altă tehnică care urmează un șablon pentru reproducerea imaginii în mai multe copii similare.

7 – Înregistrarea este gratuită și gratuită în schimbul donației tipărite (nu se poate întoarce), în caz contrar va fi necesară o taxă de 35 de euro pentru a participa și a primi ștampila după finalizarea expoziției.

8 – Opțional (dar important), Susțineți concursul în schimb! 
Un al doilea exemplar poate fi oferit pentru a sprijini atelierul bucătăriei de imprimare care va vinde această imagine online sau la expoziție. În caz contrar, puteți prefera să donați 15 euro pentru a susține concursul. Contactați-mă la atelier.kitchen.print@gmail.com

9 – Puneți zarurile până la sfârșitul concursului. Pot fi cerute, vă mulțumesc.

10 – Atelierul de bucătărie nu își asumă responsabilitatea în cazul anulării concursului sau a modificărilor prezentelor reguli.

Articol preluat din https://www.atelier-kitchen-print.org/kitchen-litho-gravure-biennale-de-lestampe-2019-2020/?fbclid=IwAR1fx0rejWR1-ep2H4fNdXqiwLtsgfkNVFRFwsZatO56uNlHgyjxsq6YzhU