Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 20/05/2024

Scroll to top

Top

[:ro]Joy- Salonul de vară @ București[:]

[:ro]Joy- Salonul de vară @ București[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

DanaArtGallery și Metropolis Art Collection organizează o dată de an Salonul de vară, de fiecare dată într-o nouă variantă.
Expoziția Joy reunește lucrarile unor numeroși artiști cu care galeria colaborează și cu artiști noi care se alătură grupului DanaArtGallery.
Ca de fiecare dată la expozițiile de grup intenția este de a reuni o diversitate de stiluri de exprimare artistică subliniate nu doar de personalitatea puternică a fiecarui artist ci și de varietatea tehnicilor abordate.
Joy este o expoziție de vacanță, solară, exuberantă.
Expunerea în acest context are ca scop nu numai realizarea unor conexiuni între artiști ci și realizarea unei punți între artiști și iubitorii de artă. Cu ocazia organizării vernisajului invitații au posibilitatea de a cunoaște artiștii participanți care de multe ori locuiesc în alte orașe din tară. De aceasta data avem artiști invitați din Cluj și Bistrița. În premieră pentru noi va expune în duet Laura Avramescu Cherciu și fiul său Cherciu Filip ( 2,5 ani).
Expun pe simezele Metropolis Art Collection:
Andreea Rus, Andrada-Paula, Vecleniț Andreea Oneață ATAENO Alina Pelmuș Bogdana Contraș Bianca Ioniță Cornelia Gherlan Eugen Vasile Iovan Gina Paula Baranovschi Otilia Canavra Măndescu Laura Avramescu Cherciu Magda Morozan Raluca Risco Ruxandra Ștefana Munteanu
Vă invităm la vernisaj pe data de 05.09.2017, ora 19:00 la sediul Metropolis Center din str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucureşti.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 03.09 -24.09.2017 de luni până sâmbată între orele 12:00 și 20:00.

 [:]