Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 29/05/2024

Scroll to top

Top

INVITAŢIE – REGULAMENT @ Salonul Național de Plastică Mică 2024

INVITAŢIE – REGULAMENT @ Salonul Național de Plastică Mică 2024
Doctor

Salonul Național de Plastică Mică se adresează artiştilor plastici profesioniști membri ai U.A.P. România și absolvenţilor de universităţi de artă. Cuprinde lucrări de pictură, grafică, sculptură, obiect, colaj, arte decorative, fotografie, instalaţie, etc.

– Locul şi data desfăşurării:

Galeria de Artă Brăila .

Vernisaj: 9 martie 2024, ora 12,30.

– Condiții de participare:

– Fiecare artist poate participa cu o singură lucrare realizată, preferabil, în ultimii doi ani, lucrare ce nu a mai fost expusă în Brăila.

– Dimensiunile lucrărilor: latura mare să nu depăşească 30 cm.

– Înscrierea se face începând de acum până în 12 ianuarie 2024, online prin mail pe adresa ghmosorescu@yahoo.com, și va conține următoarele 4 atașamente :

• reproducerea lucrării participante în format jpg, rezoluţie minimă 4 megapixeli (2240×1680), 72 dpi, și va purta datele în aceasta ordine : numele autorului, numele lucrării, anul execuției, tehnica și dimensiunile. Fotografia nu va conține ramă, doar dacă aceasta este parte integrată a lucrării. Calitatea imaginilor trimise poate influența rezultatul jurizării.

• fotografia autorului în format jpg, rezoluţie minima 3 megapixeli (2048×1536). Fotografia va purta numele autorului.

• C.V. general

• Formular de înscriere (din link), completat:

https://docs.google.com/…/1KCNSmFlvdcXdNnPucq3e…/edit…

Dacă vă veți înscrie din timp și veți respecta formularul cu atenție, veți avea totate mulțumirile noastre pentru ajutorul acordat în prelucrarea informațiilor necesare albumului.

NU TRIMITEȚI FOTOGRAFIILE ÎN INTERIORUL DOCUMENTULUI (WORD) CI ÎN ATAȘAMENT.

Suma necesară costurilor de editare a catalogului, în valoare de 120 lei de lei/participant se va trimite în cont bancar deschis la B.C.R. nr. cont RO19 RNCB 0048 0259 1475 0002 pe numele Filiala din Braila a Uniunii Artistilor Plastici din România cu specificația pentru S.N.P.M. Brăila. Confirmarea plății se va trimite in colet o data cu lucrarea

– Lista artiştilor admiși în urma selecției

Se va anunţa în 11 februarie 2024 pe paginile facebook: UAP Romania Filiala Brăila, Gh. Mosorescu.

– Expedierea lucrărilor:

Se va face în perioada 12 – 19 februarie 2024, prin curier (EXCLUS POȘTĂ), pe adresa Galeria de Artă Brăila, Piața Traian nr. 2, Brăila, d-na Geanina Baciu, tel. 0747.655.228.

Fiecare lucrare va avea menţionat pe verso: numele, titlul, anul, tehnică, dimnesiuni, adresa, email-ul şi telefonul autorului, filiala U.A.P.R. din care face parte.

• Solicităm ambalarea lucrărilor astfel încât să fie bine protejate atât la trimitere cât şi la returnare.

• Lucrările vor fi încadrate şi cu sistem de agăţare, obligatoriu.

• În interiorul coletelor, ce conţin lucrări ale mai multor artiști, solicităm lista cu autorii.

• Pentru siguranța returnării lucrărilor, insistăm ca pe colet să vă scrieți adresa completă, inclusiv propriul număr de telefon.

• Fiecare expozant va primi alături de lucrare albumul expoziției.

• Organizatorii au dreptul de a folosi reproduceri după lucrările expuse, în scopul promovării expoziţiei, în materiale publicitare, cu scop de informare, marketing şi educațional, fără plată către autor.

• Participanţii vor găsi pe facebook (Uap Romania Filiala Braila, Gh. Mosorescu): imagini din expoziţie, de la vernisaj, afişul, catalogul expozitiei.

• Returnarea lucrărilor se va face, funcție de finalizarea catalogului, în 45 de zile de la închiderea expoziţiei.

• Costurile trimiterii şi returnării lucrărilor vor fi suportate de către fiecare participant.

• Organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea lucrărilor în timpul transportului.

• Pe întreaga perioadă a expoziţiei, participanţii nu îşi pot retrage lucrările.

Prin înscrierea la acest salon vă exprimați automat și acordul cu GDPR ( Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestora, aplicat de toate statele Uniunii Europene) și vom putea prelucra datele cu caracter personal în vederea realizării albumului și editarea materialelor promoționale.

Solicităm PARTICIPANȚLOR CARE NU DORESC ÎNSCRIEREA DATELOR DE CONTACT ÎN ALBUM, CA LA FINALUL FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE SĂ ÎȘI PREZINTE EXPLICIT DEZACORDUL.

NU VOR FI EXPUSE LUCRĂRILE CARE NU RESPECTĂ CERINŢELE.

Coordonator proiect:

Scenograf Gheorghe Mosorescu

Preşedinte Filiala din Brăila a U.A.P.R.

tel: 0744.66.34.35

ghmosorescu@yahoo.com