Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 29/05/2024

Scroll to top

Top

[:ro]Înscrieri Anuala de Artă Religioasă și Restaurare 2016[:]

[:ro]Înscrieri Anuala de Artă Religioasă și Restaurare 2016[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

Asociatia Filiala Arta Religioasa si Restaurare a UAP a Uniunea Artiștilor Plastici din România :

Înscrieri Anuala de Artă Religioasă și Restaurare 2016

Anuala din acest an este organizată în pateneriat cu Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” și face parte din programul manifestărilor dedicate împlinirii a 80 de ani de la înființarea Muzeului Național al Satului.
Expoziția va avea loc în perioada 24 aprilie – 8 mai la Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti”, Șos. Kiseleff nr. 30 (la parterul fostul sediu al Ministerului Culturii).
În zilele de 20 – 21 aprilie 2016 între orele 12.00 – 16.00, artiștii vor putea aduce creațiile cu care își propun să participe la expoziția Anuală în vederea selectării acestora de către Comisia Profesională a filialei noastre AFAPRR: Asociatia Filiala Artă Religioasă si Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Artiștii participanţi sunt rugați să trimită până în data de 21 aprilie 2016, pe adresa de email afaprr@gmail.com :
– imaginile lucrarilor
– titlu
– tehica
– dimensiunile
– datele de contactale artistului (telefon, email)
– o poză a autorului
Aceste materiale vor fi folosite şi la realizarea catalogului.
Pot participa lucrări de pictură, grafică, th. mixte, sculptură, icoane, planșe restaurare sau pictură murală. Obiectele în curs de restaurare sau restaurate vor fi expuse doar la vernisaj.
Vernisajul va avea loc în ziua de 24 aprilie – Duminica Floriilor, la orele 13.30.
Relații și detalii suplimentare la tel.: 0723 500 359, 0723 847 454

Curatorii expoziției sunt: pictor restaurator Cristian Olteanu, pictor restaurator Dr. Irina Sava și istoric cerc. șt. Florin-Ionut Filip Neacsu.

Consilier media si al Comitetului director al AFAPRR : Asociatia Filiala Artă Religioasă si Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România Claudiu Victor Gheorghiu.
N.M. Pentru a nu mai face unii confuzii ca in trecut, CITITI CU ATENTIE ce am scris, recte CINE SUNT CURATORII Anualei de Artă Religioasă și Restaurare!!!

Imagini de la vernisaj.

ARTA religioasa

 [:]