Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 22/06/2024

Scroll to top

Top

[:ro]În lumină – Liviu Mocan @ Galați[:]

[:ro]În lumină – Liviu Mocan @ Galați[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]Muzeul de Artă Vizuală Galaţi are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziţiei sculptorului Liviu Mocan, miercuri, 12 aprilie, ora 18.00.

Născut în 1955, în Cara, județul Cluj-Napoca, Liviu Mocan a absolvit Academia de Artă din Cluj și a făcut studii postuniversitare la Universitatea Anderson și Colegiul Mississippi din Statele Unite ale Americii.

Membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, dar şi al Fundației EL și al grupului Atelier +, Liviu Mocan a avut nenumărate expoziţii personale şi de grup, atât în ţară, cât şi în străinătate, bogata sa creaţie fiind recompensată şi prin intermediul premiilor naţionale şi internaţionale.

Are lucrări în colecții de stat și private dar și în spații publice din România, Elveția, Germania, Anglia, S.U.A., Norvegia, Danemarca, Noua Zeelandă, Ungaria, Austria, Grecia, Egipt, Australia.

,, Eu caut să lustruiesc oglinzi pentru cer” spune Liviu Mocan, care se va întâlni cu publicul gălățean și pe 13 aprilie la ora 18.00, pentru o discuție mai amănunțită despre propria artă, prezentând celor care vor veni la muzeu și o serie de înregistrări din filmoteca personală.[:]