Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 22/07/2024

Scroll to top

Top

HUMAN @ Galeria Romană

HUMAN @ Galeria Romană
Nistor Laurențiu

FINE ART VISION 20/24

«HUMAN» este titlul expoziției care va fi deschisă publicului în București, la Galeria Romană (Lascăr Catargiu nr.1, sector 1 ) în perioada 1 – 14 IULIE, 2024. Vernisajul de deschidere al expoziției va avea loc joi,  în data de 4 Iulie, ora 18:00.

Ajunsă la a șasea ediție, evenimentul „FINE ART VISION” vă prezintă colecția de fotografie „HUMAN” a artistei Gabriela Panțu. Vă invităm să admirați lucrările remarcabile și să pășiți în lumea artistică a acesteia, pentru a descoperi povestirile și simbolurile ascunse de fiecare lucrare. Sperăm ca aceste creații să vă inspire și să vă aducă bucurie.

Ne dorim să oferim vizitatorilor noștri o experiență culturală deosebită, o manifestare autentică a creativității prin perspectiva artei contemporane. Am preluat misiunea de a prezenta publicului din București lucrările artiștilor contemporani, colaboratori ai studioului Fine Art Imaging, cu scopul de a depăși limitele convenționale și de a stabili noi standarde.

Vizitatorii expoziției FINE ART VISION, ediția 2024, vor avea ocazia de a admira și achiziționa lucrările artistei fotograf Gabriela Panțu și de a se conecta cu arta de calitate. În plus, vor avea șansa de a interacționa direct cu artista, bucurându-se de o experiență plină de surprize captivante. Vă așteptăm să le descoperiți!

Expoziția „HUMAN” va fi deschisă în perioada 1-14 Iulie 2024, putând fi vizitată conform orarului galeriei: Luni-vineri: 10:00-18:00 & Sâmbătă: 10:00-15:00.

Parteneri media: Catena pentru Artă, Evenimentul Zilei, Senso Arte, Intell News, Modernism, Agenția de carte, Ultima Oră, Curatorial.ro, Empower Artists, TVR 1, TVR Cultural, Nine O’Clock, Ceaşca de cultură, Asti Art Hotel.

Evenimentul este organizat de studioul «Fine Art Imaging» cu sediul în București, Căderea Bastiliei nr. 12, specializat în imprimare artistică și reproducere digitală de artă, numărând peste 13 ani de experiență.

––––––––––––––-

GALERIA ROMANĂ
B-dul Lascăr Catargiu nr 1,sector 1 Bucuresti
Tel mobil: +40 721 896 185
Tel fix:  +40 311 079 275
e-mail:  office@galeriaromana.ro

www.galeriaromana.ro