Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 21/07/2024

Scroll to top

Top

Gala ROCAT @ București

Gala ROCAT @ București
Nistor Laurențiu

Joi, 7 februarie, ora 19.00, vă invităm la nouă Gala ROCAT, a doua din acest an și una dintre cele mai interesante din câte am organizat. Celebrăm frumoasa prietenie dintre faimosul ceramist român Eusebio Spînu, la prima sa expoziție de pictură, și renumitul pictor român Eugen Raportoru, care s-a îndrăgostit de creația de ceramică. Expoziția care va fi vernisată joi va include lucrări de pictură și de ceramică semnate de ambii artiști. Atmosfera va fi completata de muzica bandului „Doi de Jazz” si de vinurile Valachorum, alaturi de partenerul nostru tradițional AQUA Carpatica.
ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne.
Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească.
Daca doriti sa participati la acest eveniment va rugam scrieti la office@alexandra-s.com până pe data de 6 Februarie 2019.

Tipul evenimentului: cocktail
Dresscode: elegant/casual
VIP & press: da