Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 28/05/2024

Scroll to top

Top

GALA ARTELOR – ediția a III-a @ Galați

GALA ARTELOR – ediția a III-a @ Galați
Nistor Laurențiu

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Galați are onoarea să vă invite la un eveniment de înaltă ținută: GALA ARTELOR – ediția a III-a, ce se va desfășura luni, 28 ianuarie, începând cu ora 18.00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.
Se vor decerna trofeele și premiile de excelență pentru anul 2018, pe cinci secțiuni: Pictură, Grafică, Sculptură, Artă decorativă și Critică de artă. Vor fi acordate premii pentru întreaga activitate și premii speciale.
Programul va cuprinde momente muzicale susținute de artiști gălățeni consacrați: un recital al tenorului Răzvan Săraru, prim solist la Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, un recital vocal-instrumental ce va fi susținut de chitaristul Gabriel Bulancea, profesor doctor la Facultatea de Arte a Universității „Dunărea de Jos” din Galați și Adelina Diaconu, solistă a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați și un recital al tinerei Ioana Bulgaru, finalistă a Concursului X-Factor România, ediția 2018, precum și surprize pentru publicul iubitor de artă.
Vă așteptăm cu drag!

Președintele UAPR – Filiala Galați
DAVID SAVA