Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 30/05/2024

Scroll to top

Top

[:ro]#FRESH @ București[:]

[:ro]#FRESH @ București[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]EliteArt Gallery lansează cea de-a doua ediție a concursului de artă vizuală #FRESH dedicat artiștilor tineri, cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani. Competiția se adresează pictorilor și graficienilor din România și urmărește descoperirea și promovarea artiștilor tineri, cu scopul de a le crește vizibilitatea pe piața de artă și de a le oferi oportunități noi de dezvoltare în carieră.

Înscrierile se fac în perioada 20 Septembrie – 18 Noiembrie 2018, urmând ca în perioada 19 Noiembrie – 20 Decembrie 2018, comisia de selecție alcătuită din personalități marcante din lumea artei, membri UAP, să aleagă câștigătorii.

Juriul este format din Ionuț Barbu, Florin Mocanu și Rareș Pantea.

Nu este impusă nicio direcție tematică, tinerii sunt liberi să se înscrie în concurs cu cele mai reprezentative lucrări personale, condiția fiind ca acestea să fie disponibile.

 

În urma jurizării, vor fi selectați patru artiști. EliteArt Gallery propune două perioade de expunere a celor patru desemnați câștigători:

  1. 7 – 19 Ianuarie (doi artiști)
  2. 5 – 17 August (doi artiști)

Lucrările din portofoliile selectate de juriu, alături de lucrările cele mai bune ale artiștilor înscriși în concurs vor fi promovate pe canalele media ale galeriei, pe situl UAP, precum și pe magazinul online www.weshopart.ro.

Cum să te înscrii:

Trimite pe adresa noastră de e-mail următoarele:

* un fișier cu cel puțin 5 lucrări scanate sau fotografiate la rezoluție 200/300dpi.

* un CV în format doc sau pdf.

* o prezentare a proiectului de minimum 300 de cuvinte.

Prin înscriere, viitorii câștigători își exprimă acordul ca la finalul expoziției să ofere pentru patrimoniu o lucrare selectată de EliteArtGallery.

Pentru mai multe informații, scrie-ne la: eliteartgalerie@eliteart.org[:]