Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 23/07/2024

Scroll to top

Top

Flori-Autoportrete, Instalație Multimedia de Arte Vizuale @ Iaşi

Flori-Autoportrete, Instalație Multimedia de Arte Vizuale @ Iaşi
Doctor

Expoziția „Flori-Autoportrete, Instalație Multimedia de Arte Vizuale” – Expun studenți, absolvenți și profesori ai Facultății de Arte Vizuale și Design, UNAGE Iași

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Centrul Cultural „I.I. Mironescu” al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași – Facultatea de Arte Vizuale și Design Iași au plăcerea de a vă invita să vizitați expoziția „Flori-Autoportrete, Instalație Multimedia de Arte Vizuale” semnată de 125 de artiștii expozanți studenți, absolvenți și profesori ai UNAGE Iași.

Vernisajul:

Marți, 20 iunie, de la ora 19.00 la sediul Centrul Cultural „I.I. Mironescu” al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași (clădirea din str. Gheorghe Săulescu, nr. 4).

Evenimentul va inaugura Salonul de artă „Dr. Ștefan Possa” / Galerie de Artă Transdisciplinară, unul dintre cele mai mari spații expoziționale din Moldova și constituie un proiect coordonat de dr. Richard Constantinescu – director al Centrul Cultural „I.I. Mironescu” și prof. univ. dr. Cristian Ungureanu – prorector al Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași.

Prezintă:

Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu, Rector al UMF Iași,

Dr. Maria Bilașevschi, Președinte al U.A.P.R. – Filiala Iași

Vă așteptăm!