Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 15/06/2024

Scroll to top

Top

Expoziția studenților Erasmus @ UNAgaleria

Nistor Laurențiu

Expoziția studenților Erasmus+ Semestrul I – Anul universitar 2019 – 2020
la UNAgaleria, Str. Baiculești nr.29, București, România

Vernisaj: Luni 20 Ianuarie 2020, ora 18:00, la UNAgaleria – Strada Băiculești nr. 29, sector 1, București. 

UNAgaleria, spațiul expozițional al Universității Naționale de Arte București, va găzdui în perioada 20-26 ianuarie 2020 un ansamblu de lucrări: pictură, sculptură, grafică, arte textile, sticlă, fotografie, design și new media ale studenților români și străini care au beneficiat recent de granturi acordate prin Proiectul de stagii individuale de studii și practică universitară în colaborare cu instituțiile partenere din Programul Erasmus+ 2018-2020.

UNArte București se prezintă astăzi ca o instituție academică în care educația artistică a urmat drumul învățământului European, încercând să se plaseze în contextul creației contemporane, devenind un constant susținător al produsului artistic multi și inter cultural.


Expoziția subliniază diversele direcții artistice ale celor peste 60 de tineri artiști români și străini aflați la început de drum, ce au beneficiat de această experiență culturală internațională.

 
O noutate în actuala expunere este prezența celor trei grupuri formate pe baza unor participări la evenimentul ABAB „Bologna Design Week” și un „Glassweek workshop” susținut de artista-profesoară Vineta Groza de la Art Academy of Latvia.


Evenimentul expozițional actual oferă imaginea extinderii procesului de internaționalizare și cooperare între UNArte București și foarte multe instituții universitare de prestigiu din Europa. 


Sunteți invitați să luați parte la vernisajul evenimentului, ce va avea loc
Luni 20 Ianuarie 2020, ora 18:00, la UNAgaleria Strada Băiculești nr. 29, sector 1, București.

Organizatori:

Prorector: Conf. Univ. Dr. Eugen Alexandru GUSTEA
Documentare eveniment: Adele NORVELE
Trainer incoming Erasmus+: Alina DOBRICA
Trainer outgoing Erasmus+: Lector Dr. Alexandra RUSU
Imag & ComTrainer: Drd. Cosmina MARIA ANGHEL
Grafică afiș/invitație: Paul VOIGT
Curator: Ana Maria ȘTEFAN, Clemance PROVOTAL, Els JACOBS
Management eveniment: Conf.univ Viorica Ioana SLADESCU

Biroul Erasmus+ mulțumește pentru susținere și ajutor cadrelor didactice, personalului administrativ, profesorilor tutori din proiect, studenților voluntari și prietenilor programului Erasmus+ din Universitatea Națională de Arte București.