Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 20/07/2024

Scroll to top

Top

Evenimente expoziţionale @ Râmnicul Vâlcea

Evenimente expoziţionale @ Râmnicul Vâlcea
Nistor Laurențiu

Filiala Râmnicu Vâlcea a UAP din România, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și Club Rotary Râmnicu Vâlcea organizează, în parteneriat cu Asociația Rotary Club Râmicu Vâlcea-Cozia, cu Asociația Rotarienilor (Clubul Rotary Râmnic), cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, cu Liceul de Artă „Victor Giuleanu” și cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, a IV-a ediție a concursului de pictură pentru copii „Râmnicul meu”.

Sâmbătă, 11 mai, la ora 11.00, în Galeriile Cozia Pasaj, va avea loc vernisajul expoziției aferente concursului, realizată cu susținerea sponsorilor: Nordexim, Flamicom, Boromir și Fundația Comunitară Vâlcea.

Tot sâmbătă, 11 mai, la ora 13.00, în Galeria Artex, va fi vernisată și expoziția „Fir cu fire” a artistelor Smaranda Moldovan și Theodora Scurtu, organizată de Filiala Râmnicu Vâlcea a UAP din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu Universitatea de Vest Timișoara și cu Uniunea Artiștilor Plastici din România. Expoziția este curatoriată de Eleonora Scarlat, iar cuvântul de deschidere va fi rostit de criticul de artă Luiza Barcan și de Gheorghe Dican.