Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 15/06/2024

Scroll to top

Top

Dialoguri interculturale şi artistice @ Iaşi

Dialoguri interculturale şi artistice @ Iaşi
Doctor

În perioada 14 iulie – 13 august 2023, la galeria de artă ABSIDA din Iași, are loc EXPOZIȚIA JUBILIARĂ a Concursului Internațional de creație vizuală cu titlul: DIALOGURI INTERCULTURALE ȘI ARTISTICE, aflat la a XX-a ediție.
Aceasta – reunește pe simeze – opere ale unor artiști de elită din mai multe zone ale țării noastre, precum: Iași, București, Timișoara, Turnu Severin, Galați, Slobozia, Cluj, Ploiești, Gorj, Craiova, Bacău, Suceava, Oradea, Hunedoara, Sebeș etc, dar și din străinătate: Serbia, Republica Moldova și Franța.
Expoziția este organizată cu sprijinul filialei Iași a USR – de către FILIALA IAȘI a UAPR, în parteneriat cu Asociația HXA Art Gallery și e curatoriată de către Ofelia Huțul și Ami Ana-Maria Vasilescu.
Într-un echilibru elaborat, în care lucrările artiștilor dobândesc noi valențe ideatice și interpretări posibile, „deschise privitorului”, provoacă la dialog peste 50 de lucrări de artă, purtătoare al tot atâtor concepte artistice contemporane. Fie din domeniul picturii, graficii, ceramicii, fotografiei artistice sau din sfera artelor create în tehnici mixte, decorative sau digitale, acestea – transmit mesaje elocvente, în care primează dorința de pace, armonie și „înălțare” spre spiritualitate.
Vă așteptăm cu drag, în limitele programului galeriei!