Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 15/07/2024

Scroll to top

Top

[:ro]DESIGN NEWCOMERS @ București[:]

[:ro]DESIGN NEWCOMERS @ București[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]


Expoziția de grup ”DESIGN NEWCOMERS”, va fi deschisă la Galeria 15 Design Hanul cu Tei a Uniunii Artiștilor Plastici, începând cu data de 4 mai 2018, până pe data de 11 mai. In acest interval, vor avea loc intâlniri cu profesioniști și public, dedicate designului, iar pe data de 9 mai, ora 18, un eveniment de prezentare a tinerilor designeri.
”Galeria 15 Hanul cu Tei”, București, 4-11 mai 2018,
Programul galeriei: de luni până vineri, 15.00 – 19.00
O nouă generație de designeri a primit calificativul de ARTIȘTI VIZUALI PROFESIONIȘTI, acordat de către Uniunea Artistilor Plastic. Sunt un ”model” nou, caracterizati printr-o dinamica aparte, aș spune Designerii Noii Ere, profesioniști cu viziune integrată în ceea ce numim ”Internet Culture”. Creativi și responsabili, implicați firesc și dedicat în noua formă de economie, ei par a fi modelul inedit de comunitate, bazat pe conceptul de design, reformulat recent de către WDO (World Design Organization): ”Industrial Design is a strategic problem-solving process that drives innovation, builds business success, and leads to a better quality of life through innovative products, systems, services, and experiences”.
Sunt cei care, formați integral în spiritul fuzinii Real – Digital – AR – AI, vor remodela estetica viitorului, având misiunea de a pune pe primul plan FIINȚA UMANĂ.
Bianca ANDRONACHE,
Alexandru Simion BOERIU,
Laura BONCIU,
Simina FILAT,
Doru Adrian IOȚA,
Anca Irina LEFTER,
Dalia POLEAC,
Cristina ȘERBU,
Ana WAGNER.
Curator: Dr. Designer Ioana Sanda AVRAM
 
[:]