Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 18/07/2024

Scroll to top

Top

[:ro]”Desenul după / post Brâncuși”[:]

Nistor Laurențiu

[:ro]În data de 18 Februarie 2016, Filiala Tg Jiu a UAP din România va organiza expoziția Națională cu tema ”Desenul după / post Brâncuși”, expoziție de grup a membrilor UAP din România, cu ocazia aniversării a 140 de ani de la nașterea sculptorului Constantin Brâncuși. Expoziția va fi realizată în parteneriat cu Centrul de Cercetare Documentare și Promovare ,,Constantin Brâncuşi”, Universitatea , ,,Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, în cadrul proiectului cultural al Consiliului Județean Gorj, “2016 – Anul Brâncuși în Gorj”.

Având în vedere că anul 2016 este Anul Brâncuși în Gorj, suntem obligați de statutul nostru de artiști profesioniști, membri ai UAP din România, ca manifestările expoziționale să fie de maximă calitate, pentru a se ridica la nivelul personalității omagiate.

Tehnica desenului și maniera stilistică a artistului în care va decide să-și creeze lucrările țin de libertatea de exprimare artistică, calitatea vizuală/plastică și semnificația mesajului fiind elementul definitoriu ce trebuie să răspundă temei.

Condițiile de participare, termen de înscriere și alte detalii organizatorice pot fi consultate în Comunicatul Filialei Târgu Jiu, disponibil pentru descărcare.[:]