Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 29/05/2024

Scroll to top

Top

DABADA @ Ploieşti

DABADA @ Ploieşti
Doctor

Vă invităm cu bucurie la expoziția „DABADA | un discurs vizual despre nonsens”, care va avea loc în spațiul Galeriei de Artă UAP din Ploiești, în perioada 19 octombrie – 1 noiembrie 2023, cu vernisaj în 23 octombrie, ora 17:00.

DABADA este o instalație narativă in situ în care lucrările expuse sunt rezultatul unui dialog de la distanță între șapte expozanți proveniți din spații culturale diferite: Véronique Déthiollaz (Elveția), Glen Galleja (Malta), Mioara Lujanschi (România), Călin-Andrei Mihăilescu (România/Canada), Andra Panait (România), Delia Sechel-Perrois (România/Franța/ Elveția), Guy Schibler (Elveția/Franța).

Expoziția este curatoriată de Mioara Lujanschi & Delia Sechel–Perrois și are în centru conceptul de a crea în duo, concretizându-se într-o serie de texte tipărite, fotografii, cărți produse manual, design multimedia, creații tridimensionale, lucrări grafice și colaje.

Mai multe detalii în documentul anexat și pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/707730564534825.

Vă așteptăm cu drag,

Mioara Lujanschi & Delia Sechel-Perrois

din partea echipei DABADA