Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 14/06/2024

Scroll to top

Top

Cultura prin gard @ Galateea Contemporary Art

Cultura prin gard @ Galateea Contemporary Art
Doctor

Galeria Galateea Contemporary Art are plăcerea de a vă invita vineri, 17 noiembrie 2023, ora 17 la vernisajul expoziției “ Cultura prin gard” al artistului Ovidiu Ionescu.

Expoziția poate fi vizitată până în data de 7 ianuarie 2024.

„Reprezentarea unor bariere la nivel social, de actualitate, în toate sferele societății umane, dar mai ales în cultură.
Metamorfozarea unor forme din natură regăsite și în imagini ale corpului uman ale căror componente sunt structuri universal valabile ce pot fi descoperite în descifrări istorice. Ca viziune de ansamblu este o pornire de la entitatea umană cu extinderi de configurații plastice la elemente vizuale cu similitudini în diferite fizionomii formale ale materiei percepute sau imaginate ce pot fi detectate în anatomia umană – feminină , producând extinderi discursive.
Prin interpretările motivului plastic enunțat, ideatica este îndreptată spre zona nonformală. Fiind vorba de exprimare tridimensională, printr-o păstrare a principiilor armonice , confer reprezentări spațiale în ansambluri de instalații cu forme amplasate simetric și trimiteri spre dislocări asimetrice creând echilibru și o consonanță formală spre descifrări personale.”
Ovidiu Ionescu

Curator: Iulian Vârtopeanu


Clara Dărângă
Gallery Assistant 

Galateea Contemporary Art
Calea Victoriei 132, Bucureşti | Bucharest
www.galateeagallery.com/
office@galateeagallery.com 
Tel: +40745355941
Program galerie  | Opening hours
Luni, Mierc, Vin: 4pm – 8pm & Marti, Joi: 12pm – 4pm
Mon, Wed, Fri: 4pm – 8pm & Tue, Thu: 12pm – 4pm
Facebook/Instagram: Galateea Contemporary Art