Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 17/06/2024

Scroll to top

Top

Conexiuni @ Iaşi

Conexiuni @ Iaşi
Nistor Laurențiu

Expoziția CONEXIUNI a departamentelor de grafică și sculptură – UNArte București.

În perioada 20 – 30 martie 2024, la Galeria de artă „Victoria” a UAPR Filiala Iași va fi deschisă publicului expoziția de grafică și sculptură Conexiuni a studenților de la Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității Naționale de Arte din București.

Expoziția de anul acesta, coordonată de lector univ. dr. Elena Dumitrescu, conf. univ. dr. Ovidiu Croitoru și lector univ. dr. Dumitru Cojocaru, continuă seria evenimentelor desfășurate în cadrul acordului de parteneriat încheiat, în urmă cu mai mulți ani, între Universitatea Națională de Arte din București și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 21 martie 2024, ora 16.00, la Galeria de artă „Victoria” Iași și va fi prezentată de: critic de artă, cercetător științific dr. Mirela Ștefănescu și critic de artă, lector univ. dr. Maria Bilașevschi, președinte al UAPR Filiala Iași.

Proiectele expoziționale ale tinerilor artiști, expuse în parteneriat la Iași și la București configurează un cadru stimulativ de dezvoltare intelectuală, emoțională și creativă, oferindu-ne de fiecare dată bucuria unui expresiv dialog stilistic.