Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 20/07/2024

Scroll to top

Top

Ceramik @ București

Ceramik @ București
Nistor Laurențiu

Ceramik. | Concentrat de ceramică contemporană
25-26 mai
Palatul Universul

🥛 Da, lansăm Ceramik. Punct. 🙂 Evenimentul va avea loc în weekendul 25-26 MAI, ca parte din Creative Quarter Design Festival, în cadrul Romanian Design Week 2019. Locația: spațiul AWE | Adaptive Work Environment – Palatul Universul.

Înscrierile sunt deschise! Așadar, aplică cu proiectul tău până pe 12 MAI – găsești aici toate informațiile despre cum aplici și ce presupune participarea la eveniment: http://tiny.cc/xewj5y

REGISTER | Ceramik.01
Când: 25-26 mai 2019 (deschis 11.00 – 19.00)
Unde: AWE | Adaptive Work Environment, Palatul Universul
Str. Actor Ion Brezoianu nr. 23-25, București.
Deadline aplicații: 12 mai 2019
Un eveniment Designist.ro. Info la designist@designist.ro

🥛 Ceramik. este un festival-concentrat de ceramică contemporană care va reuni cele mai valoroase proiecte ale designerilor ceramiști atât din zona ceramicii utilitare, cât și a celei decorative, dar și din aria bijuteriei-concept, a accesoriilor ori a proiectelor artistice, tip instalație. Evenimentul își propune să prezinte atât proiecte din România, cât și proiecte internaționale.

🥛 Evenimentul va prezenta cele mai bune și închegate proiecte din zona ceramicii contemporane și va funcționa ca un târg-concept exclusivist. Evenimentul va cuprinde o selecție de aproximativ 25 de designeri ceramiști.

Evenimentul este deschis și designerilor care activează în alte domenii (design de obiect, design textil etc.), dar care au în lucru proiecte colaborative pe zona de ceramică sau includ ceramica, într-o proporție de minimum 50%, în creațiile lor.

Cum aplici?
Așteptăm aplicația ta pe adresa designist@designist.ro. Deadline: 12 MAI. Numărul locurilor este limitat, așa că este esențial să iei în calcul termenul limită: cu cât mai repede ne vei trimite aplicația, cu atât vei avea mai multe șanse să intri în selecția finală. Toate detaliile aici: http://tiny.cc/xewj5y

🥛 Ceramik. Ne vedem pe 25-26 MAI!
Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

Ceramik. este un eveniment conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Prin proiectele sale, Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 7 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Creațiile de pe vizualul Ceramik. sunt semnate de designerul londonez Tom Crew, ale cărui lucrări le vei putea vedea în cadrul evenimentului.

Iată un review de la o ediție-pilot dedicată în exclusivitate ceramicii contemporane: http://tiny.cc/6vwj5y