Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 23/07/2024

Scroll to top

Top

CAREU DE DAME – EDITIA A V-A @ Iași

CAREU DE DAME – EDITIA A V-A @ Iași
Nistor Laurențiu

INVITATIE | REGULAMENT
Expoziția colectivă de artă plastică
CAREU DE DAME – EDITIA A V-A
Invitam doamnele si domnisoarele artiste si studente sa participe la expozitia “Careu de dame” (editia a V-a), organizata in perioada 22 iunie –1 septembrie 2019 la Galeria de Arta “Ion Neagoe” Iasi. Evenimentul este organizat de Uniunea Artistilor Plastici din Romania- Filiala Iasi in parteneriat cu Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iasi.
Expozitia oferă posibilitatea de a realiza un album de arta si de a etala o colecție de lucrări semnate de doamne si domnisoare artiste / studente la facultatile de arta care exprimă si comunică prin intermediul artei vizuale locul si valoarea femeii in societatea contemporana. 
Fiecare artista poate participa cu o singura lucrare de pictură, grafică, artă fotografică, artă textilă, instalație, sculptură, sticlărie sau ceramică. Dimensiuni maxime: 120 x 120 cm. Lucrarile trebuie sa fie realizate in ultimii 2 ani (trebuie sa aibe sisteme de prindere si panotare) si pe verso vor avea consemnate: numele, adresa şi nr. de telefon al autoarei, titlul lucrării, tehnica de lucru şi dimensiunile.
Partipantele din Iasi vor aduce lucrarile la biblioteca Casei Corpului Didactic “Spiru Haret” Iasi pana pe data de 17 iunie 2019.
Participantele din alte localitati vor trimite lucrarea prin firme de curierat pana pe data de 15 iunie 2019 (data postei) la adresa Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iasi, str. Octav Botez nr. 2A.
Reproducerea foto a lucrarii si datele pentru realizarea albumului vor fi trimise prin e-mail la adresa: carmensirbu.13@gmail.com
Taxa de participare este de 60 lei si se foloseste pentru organizarea expozitiei, vernisajului, realizarea diplomelor precum si realizarea unui album care va lansat cu ocazia vernisajului.
Vernisajul expozitiei si lansarea albumului vor avea loc pe data de 28 iunie 2019 la o ora care va fi comunicata ulterior. 
Relatii suplimentare la tel.: 0743350850 si 0740168443.
Va asteptam cu drag!
Coordonatori de proiect: prof. Carmen Sirbu si prof. univ. dr. Constantin Tofan