Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 14/06/2024

Scroll to top

Top

#BRÂNCUŞI he[ART]beat @ București

#BRÂNCUŞI he[ART]beat @ București
Nistor Laurențiu

Art Walk Street AWS începe anul 2019 în forţă, cu cea de-a 4-a expoziţie de sculptură #BRÂNCUŞI he[ART]beat, dedicată celebrării a 143 de ani de la naşterea marelui artist Constantin Brâncuși.

”Declarată oficial în anul 2015 zi de sărbătoare naţională “Ziua Brâncuşi”, 19 februarie este data la care în anul 1876, în localitatea Hobiţa s-a născut sculptorul român Constantin Brâncuși.

Pentru că nu ne dezicem nici anul acesta de la ideile de la care am pornit în anul 2016, Art Walk Street AWS a pregătit cea de-a 4-a ediţie în parteneriat cu Qreator by IQOS, cel mai cool hub de creativitate dedicat comunităţilor de creatori care promit să aducă un aer fresh în cultura urbană a Bucureştiului.

Qreator by IQOS a fost gândit atât ca atelier, cât şi ca spaţiu ultarmodern de manifestare al minţilor creative, un spaţiu de 500 mp de expunere dedicat oricărui artist, fie el student, debutant sau veteran, spaţiu care se transformă într-un adevărat pivot pentru artă, cultură şi creativitate.
Situat în Piata Victoriei, în vila Oromolu de pe bulevardul Aviatorilor nr. 8A, Qreator by IQOS este un spațiu neconvențional întins într-un monument istoric.
Pentru mai multe detalii şi poze vă invitam să vizitați www.qreator.ro

Aşadar, fără festivism ci doar cu bucuria celebrării marelui artist Constantin Brâncuși, pe 19 februarie, ora 19:00, 19 sculpturi ale creativiilor tineri artişti şi studenți ai departamentului de sculptură de la UNArte – National University of Arts, vă aşteaptă să votați cel mai creativ obiect de artă.
___________________________________________
#AGENDA ”Brâncuşi he[ART]beat” / Ediţia 4/ 2019:

#19.02.2019/ ora 19.00 deschidere vernisaj
/ ora 20.30-21.40 proiecţie film Brâncuşi în regia lui Cornel Mihalache
19 februarie 1876 #Ziua în care s-a născut omul geniu Constantin Brâncuși
19 februarie 2019 #Brâncuşi he[ART]beat – expoziţie de sculptură
19 lucrari de artă #picturi şi sculpturi din marmură, lemn, sticlă, gips, rașină
#Perioada de vizitare: 19.02-26.02.2019
#Locaţia parteneră: Qreator by IQOS
___________________________________________
#ARTISTI
Invitaţi: Studenţi ai Universităţii Naţionale de Arte- UNArte – National University of Arts / Departamentul De Sculptura

Expozanţi: Artişti tineri
Andronescu Sorin
George Bilan Sculptor
Andreea Gheorghiu
Botnari Mihail
Eugen Vasile Iovan
Bogdan Turcea – sculptura