Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 23/07/2024

Scroll to top

Top

Aterniger 2 @ Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

Aterniger 2 @ Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Nistor Laurențiu

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud vă invită la vernisajul expoziției „Aterniger” semnată de artista Mirela Iordache, care se va desfășura miercuri 21 februarie 2024, de la ora 19, sala Grigore Bradea.

În opinia istoricului de artă Vasile Duda „expoziția Aterniger susținută de Mirela Iordache s-a născut din revelația unei experiențe urbane. Urmând umbrele vegetației pe asfalt, artista și-a ghidat privirea dincolo de pereții obișnuinței și a reușit să vadă peste aparențele vizuale ale culorii și nonculorii.”

Mirela Iordache este absolventă a secției de Arte Plastice/ Patrimoniul Cultural-Restaurare, deține un masterat în Pictură acordat de UNARTE-Universitatea Națională de Arte București iar de-a lungul a aproape 20 de ani de carieră a expus în peste 90 de expoziții personale, de grup, și colective în România, Franța, Germania, Belgia și Japonia. Cunoscută pentru lucrările sale experimental-abstracte, Mirela este un artist versatil, acoperind o gamă largă de stiluri și tehnici de la fotorealism șu neo-impresionism până la abstract, de la pictură, linogravură și pointe seche până la fotografie, colaj, asamblaj și land-art.

Vă așteptăm cu drag!

Manager,

Dr. Alexandru Gavrilaș