Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 19/06/2024

Scroll to top

Top

[:ro]Arta la fereastră – Ionuț Theodor Barbu @ Simeza [:]

[:ro]Arta la fereastră – Ionuț Theodor Barbu @ Simeza [:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

Vă invităm marți, 26 aprilie, ora 19.00, pe bulevardul Magheru,
în fața galeriei Simeza, la un nou vernisaj din cadrul proiectului
„Arta la fereastră – Galeria Simeza”. Expune IONUȚ THEODOR BARBU
Ionuț Theodor Barbu este artist vizual, membru al Uniunii Artiștilor Plastici (UAP) din România, Filiala Pictură București. A participat la numeroase expoziții de grup din țară și străinătate. Este inițiatorul și curatorul Salonului Mic București, SMB mixed-media și Președinte al Asociației ZervasArt.RO. Expozițiile personale: “Obsesii” la Galeria Orizont (2001) și “Just Waiting” la Galeria Simeza (2010). Obține, în 2014, Premiul pentru PICTO-OBIECT, acordat de Filiala Pictură București a UAP din România la Salonul Național de Pictură, Galeria Caminul Artei, Bucuresti și în 2009, Premiul al II-lea la Salonul Internațional de Pictură “Cărbunari” de la Baia Mare.

„Arta la fereastră” este un proiect organizat de UAP Bucureşti pentru a atrage atenţia publicului larg asupra dispariţiei/ închiderii spaţiilor de expunere şi de lucru din Bucureşti.
“O sală de expoziţie este locul de întâlnire dintre artist şi lume. Existăm atunci când ne dezvăluim publicului.
Fiţi alături de noi într-un protest care doreşte să întărească prin cultură structuri şubrede ale unor clădiri de patrimoniu lăsate prea mulţi ani în aşteptarea restaurării.
Proiectul “Arta la fereastră – Galeria SIMEZA” este un gest cultural cu implicare civică prin care vă prezentăm în fiecare săptămană, la geamul galeriei, lucrările unor artişti pentru a păstra continuitatea acestui spaţiu expoziţional deschis încă din 1960.”

Curatoare: Anca Boeriu, Corina Gabriela Duma

Ionut, Theodor Barbu

 [:]