Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 22/06/2024

Scroll to top

Top

ANUNȚ PRIMIRI ȘI TITULARIZĂRI ÎN U.A.P. DIN ROMÂNIA – 2021 – PRELUNGIRE

Nistor Laurențiu

Se prelungește termenul pentru depunerea dosarelor de primiri și titularizări până la data 15-10-2021.

În perioada 01 Septembrie – 30 Septembrie 2021 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari. Concomitent se pot depune și dosarele (acte și portofoliu) pentru primirea (stagiatură) în UAP din România la secretariatele filialelor din București și teritoriu, dosarele fizice vor fi însoțite și de versiunea digitală a lor (documentele din dosar scanate).

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 04 Octombrie 2021, la sediul UAP din Str. Băiculești, nr. 29, etaj 1, Sector 1, București.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Băiculești, nr. 29, etaj 1, sector 1, București, de luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani (calendaristici) de la data intrării în UAP din România (data trecută pe legitimația de membru).
În sesiunea de titularizare 2021 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2019 și anterior.
Procedura de titularizare se va desfășura conform metodologiei prevăzute în Regulamentul pentru Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România atașat mai jos.

* Dosarele pentru stagiari vor cuprinde minim 15 fotografii după lucrări.
* Pentru procedura de titularizare, filialele vor organiza o expoziție cu lucrările originale și vor transmite Comisiei Naționale filmul expoziției (captură pentru fiecare lucrare expusă), însoțit de procesul-verbal al Comisiei.

Comisia Națională va decide titularizarea membrilor pe baza dosarelor avizate de filiale și a filmului expoziției.

Descarcă de aici: